terug

Voor wie ons echt wil volgen

Voor wie ons echt wil volgen

Het zou zo leuk zijn als er echt een kaartje op de site stond met een rood lijntje dat langzaam van de ene kant van Canada naar de andere kruipt, zei Francine ooit.. Maar ik weet niet hoe ik dat moet maken, heb bovendien geen tijd en heb daarenboven maar telkens ook HELEMAAL geen zin whatsoever om te werken.. Hoe dat verder moet weet ik ook nog niet, maar voorlopig is het even vakantie. Bloggen is wel fijn overigens. Maar hier zijn de gegevens van afgelopen week, zoek zelf maar even op de kaart als je dat wilt.

31 juli Kakbeka Falls Provincial Park (North Bay)

30 juli Rainbow Falls Provoincial Park

28 juli Lake Superior Provincial Park

26 juli Ratter Lake bij miniplaatsje Hagar

25 juli Bonnechere Procincial Park

Dit schrijf ik uit Fort William, een historische attractie in North Bay, op een bankje, want waar wij dachten meereizend internet te hebben doet het het mooi nergens hier.. Ook heeft Tom de eerste kras en deuk op Molly gereden (zie zijn blogje) en ben ik ons fototoestel kwijtgeraakt… au..  geen foto’s dus voorlopig… Veel liefs!!!!

3 thoughts on “Voor wie ons echt wil volgen

  1. Hoi Annet,

    erg leuk om door je reisverslag te struinen. Wij hebben met de kinderen ook tweemaal door Amerika en Canada gereisd (met een auto en twee tentjes) en veel dingen zijn erg herkenbaar. Ik vind die kale landschappen juist prachtig. Veel plezier nog!

    liefs, Rian

Comments are closed.