terug

Dag twee, dag drie

Dag twee, dag drie

Het is nog veel meer vakantie dan ik me had voorgesteld! Er ligt een meer voor de deur en zand in het bed, de dagen zijn vol ijsjes en visnetjes. Op dag twee we wonen in Molly in het bos, in een mooi vakantiepark aan een rivier, een meer en een moeras. We barbecuen en we zwemmen en we zitten ‘s avonds bij het vuur. En ik werk een beetje, dat kan ook.

Maar nu, op dag drie, gaan we weer verder, pakken we al met wat meer routine in ‘s ochtends vroeg en gaan rijden. Nu ik dit schrijf zitten we in de auto. Jonas slaapt en de weg is vrij, de weg is open en mateloos van ons, hoera, pipo gevoel, pippi gevoel… We’re on the road again. Dat allemaal.

We rijden door Driftwood park, door Deep River, North Bay, richting Noord West, op weg naar Lake Superior. Blauwe lucht, 26 graden.

Zó blog je een reisverslag annet, en niet door de hele tijd alleen maar over je gevoelens te zeuren.

De afgelopen dagen in Park Bonnechere was er geen internet. Dat zullen we de komende dagen ook wel niet hebben, en ook geen electriciteit, dus het is een kwestie van even mail ophalen en dingen versturen als we de kans hebben en zometeen duiken we de woestenij van onbereikbaarheid weer in. Fijn, ook wel.

Tom fluit zachtjes, k.d. lang zingt op de ipod. Een groot bord langs de weg roept: Jesus saves! Voor ons strekt de weg zich uit in de zon.

One thought on “Dag twee, dag drie

  1. ha annet,jonas en Tom,

    na mijn vakantie in de bergen weer jullie verhalen en mail gelezen.dank jewel;nu hoop ik echt,dat jullie vertrekken,getrouwd,jaar ouder, met of zonder mieren,met blauw of groen in huisje….
    mijn leven lijkt soms een stuk eenvoudiger…zeker die prachtige bergen,sneeuwballen gooien….hebben jullie ook gedaan,herinner ik me.
    Nou, die foto van Jonas,prachtig!!!met petjes op.hij wordt ook echt groot,net als Sanne!~prachtig!!! kleine woordjes,een keer slapen,ondeugend zijn,plagen, dollen,lachen,huilen.
    nou, lieverds ,tot de volgende keer,Lioba

Comments are closed.